Big Foot идва
Чудовището ще мачка коли
2010-09-30 13:01:45


Легендарният Big Foot пристига в София за MONSTER TRUCK SHOW SOFIA 2010. Шоуто ще се проведе на Националния Хиподрум в Банкя на 2 и 3 октомври и феновете ще имат уникалната възможност да видят отблизо какво може ОРИГИНАЛНИЯТ КАМИОН ЧУДОВИЩЕ!

Вярно, че в София има много коли за скрап, но идва не да разчисти улиците, а да покаже какво означават 2000 конски сили... Как 5-тонно ЧУДОВИЩЕ скача на цели 5 метра във въздуха и мачка по 4 коли наведнъж!
Програмата ще позволи на феновете да разгледат ЧУДОВИЩЕТО отблизо, да говорят с пилота и механиците в отбора, да разберат всичко, което ги интересува за техниката, да се сдобият с оригинални сувенири, да си направят безценни снимки и да изживеят пълноценно магията от близката среща с ЛЕГЕНДАРНОТО ЧУДОВИЩЕ!
Програмата включва много атракции специално за феновете - общо по 4 пъти на ден ще се раздават награди за гости в т.н. "Happy Hour" -томбола с входните билети.
В поддържащите активности ще има екшън с мотоциклети, ATV, офф роуд автомобили, автокрос бъгита, поредица от демонстрационни състезания за случайно избрани от публиката фенове и за известни личности.
ЧУДОВИЩЕТО идва... 2000 конски сили ще скачат, газят, мачкат и къртят всякакви коли... ела да усетиш неповторимата емоция отблизо!!! Ако ти стиска...